Kärlek

En av de mest ologiska sakerna i livet egentligen. Varför ska man knyta sig till vissa personer? Man får en svaghet..vore det inte smartare av naturen om man skippade känslorna och gjorde det man egentligen är här för -överlevnad. Vissa djurarter knyter band för livet, men samtidigt..gör dom det av känslor eller är det för att partnern verkar vara den bästa han/hon kunde få?

Det är ändå en av de bästa känslorna..att bli förälskad. Man får dock den värsta känslan om kärleken inte är besvarad -tomhet. Vad är egentligen meningen med att bli kär eller förälskad? Jag kan inte se någon logisk förklaring till det..för att man ska bli tajt och hålla ihop med en annan människa? Går igenom svårigheter tillsammans, man kan ta stöd. Kan det vara därför? Men..när inte det fungerar. Man blir tom, ledsen, nedstämd. Vad har kärleken fört med sig då? Svaghet.

Jag skulle då inte vilja byta bort kärleken trots allt..ett stort mål i livet är att hitta personen man verkligen trivs och kan dela livet med. Kan jag ha hittat honom redan?
image5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0